Om oss

Home » Om oss

Litt om oss og vår historie

Vi holder til i eget bygg på Rødmyr industriområde i Skien.

Dette er et område i stadig vekst for små og mellomstore bedrifter. På Kjørbekk og Rødmyr er det ansatt 3 500 mennesker fordelt på 500 bedrifter som omsetter for over 8 milliarder.

For ca. 20 år siden startet vi skilt og print i storformat. Den gang holdt vi til på Herkulesområdet, men da Herkules i 2007 ble utvidet flyttet vi til våre lokaler på Rødmyr. Vi har vokst, og leverer i dag design, grafisk utforming og produksjon i stor bredde.

Informedia har bred erfaring innen medie- og reklame bransjen, grafisk produksjon, montasje, økonomi og administrasjon. Vi har spesialisert oss på leveranser fra A-Å. Det vil si at vi gjør hele jobben, fra idé til ferdig produkt. Vi designer, produserer og monterer.

De aller fleste av våre aktuelle kunder holder til i Grenland, men også i det utstrakte Norge. Vi er godt kjent i nærområdet, men sender til kunder over hele landet. Vi er alle veldig glad i jobben vår og er kjempefornøyde med stor kundekrets. Dette betyr ikke at vi ikke ønsker oss flere kunder, alle er velkommen til oss!

  • Vi leverer profesjonelt, raskt og effektivt
  • Kvalitet foran kvantitet
  • Vi tar visuell kommunikasjon på alvor, med glede
  • Vi jobber kreativt og funksjonelt

Vi har ledige lokaler til leie! I 2. etg har vi 200m2 med kontorer og møterom som står klare.

Interessert? Ta kontakt med oss!